Mån - Fre 08.00 - 16.00

Telefon: 0793 40 10 48

Coach Clinic Sweden AB - Let's Grow From Here

Top

Äg din gas och broms!

Josefin Magnusdotter .com / Aktuellt  / Äg din gas och broms!

Äg din gas och broms!

Jag hör ofta om en längtan att leva i balans. Så vad innebär balans? Att hitta det läge när livet är i total harmoni utan inre och yttre stress kan ju kännas relativt ouppnåbart. Tänk om det inte handlar om att hitta ett perfekt balanserat liv? Tänk om det istället handlar om att känna in vad du behöver just nu för att må så bra du kan? 

Behöver du dra upp tempot för att stimulera din nyfikenhet och driv – eller är det läge att dra i bromsen för att kroppen signalerar att den behöver vila och lugn? 

Bakom bruset av alla de åsikter, dömanden och förväntningar som finns i din omgivning – så har du en oerhört tydlig inre kompass (magkänsla, intuition är andra ord). Den kompassen talar om för dig om det är tid för gas eller broms – i respons till de möjligheter och utmaningar som dyker upp.Så tänk om livet inte måste se ut på ett visst vis för att vara ”balanserat” – vissa saker i livet kan vi ju dessutom inte aktivt rå på – utan tänk om du kan skapa balans genom att aktivt välja ett ”gas- eller ett bromsförhållningssätt”.  Där det ena förhållningssättet inte är bättre än det andra – utan ett aktivt val utifrån vad som fungerar bäst för dig! 

Share
Josefin Magnusdotter